פירות מומלצים במגש פירות לאירוע

מגשי פירות במרכז

איזה פירות מומלץ לשים במגש פירות לאירוע

כאשר מכינים מגש פירות לאירוע, כדאי לבחור פירות מגוונים ויפים שיתאימו לעונה וישמרו על טריותם לאורך זמן.

הנה כמה המלצות:

  1. ענבים - ירוקים או אדומים, קל להפריד אותם ליחידות קטנות.
  2. אבטיח ומלון - חתוכים לקוביות או פרוסות, מוסיפים צבע ומרעננים.
  3. תותים - חצי תות, עם או בלי ציפוי שוקולד, מוסיף צבע ועושר.
  4. אננס - פרוסות דקות או חתוך לקוביות.
  5. קיווי - פרוסות עם הקליפה או בלי, מוסיף חמצמצות.
  6. מנגו - חתוך לקוביות, מתוק ועסיסי.
  7. פירות יער - פטל, אוכמניות, דובדבנים; מוסיפים נגיעה של צבע ואקזוטיות.
  8. תפוחים ואגסים - פרוסות דקות (ניתן להוסיף מיץ לימון למניעת השחמה).
  9. בננות - חתוכות לעיגולים, מומלץ לשים אותן ברגע האחרון כדי שלא ישחירו.
  10. רימונים - מפוזרים מעל להוספת צבע וקראנץ'.
    שילוב של פירות צבעוניים ומגוונים ייצור מגש מרשים, טעים ורענן שמתאים לכל אירוע.
    בנוסף לפירות שהוזכרו, יש עוד כמה אפשרויות שיכולות לשדרג את מגש הפירות ולהוסיף לו מגע מיוחד:
  11. פסיפלורה - אפשר לחצות אותה ולהניח את חצי הפרי על המגש או להוציא את התוכן ולהשתמש בו כקישוט.
  12. רמבוטן או ליצ'י - פירות אקזוטיים ומיוחדים שמוסיפים נגיעה של יוקרה.
  13. פפאיה - פרוסות או קוביות, בעלת טעם טרופי מתקתק.
  14. גויאבה - חתוכה לקוביות או פרוסות דקות, מוסיפה ניחוח וטעם ייחודי.
  15. קוקוס - פרוסות דקות של קוקוס טרי או שבבי קוקוס קלויים, מוסיפים פריכות וטעם טרופי.
  16. דרגון פרוט (פיטאיה) - פרוסות עם קליפה או בלי, מוסיף מראה אקזוטי ומרשים.
  17. תמרים - מוסיפים מתיקות טבעית ועומק למגש.
  18. פירות יבשים - כמו משמשים מיובשים, צימוקים, או שקדים קלויים, יכולים להוסיף טקסטורה מגוונת.
  19. נענע טרייה - עלי נענע לפיזור על המגש להוספת רעננות וריח נעים.
  20. פרחי מאכל - כמו ויולה או אמנון ותמר, יכולים להוסיף צבע ואסתטיקה למגש.


בבחירת הפירות חשוב לקחת בחשבון את העונה, טריות הפרי, והיכולת שלו לשמור על צורתו לאורך זמן. הצגת הפירות בצורה אסתטית, עם חיתוכים מדויקים ושילוב צבעים נכון, תשדרג את המגש ותהפוך אותו לאטרקציה באירוע

מגשי פירות במרכז

הכי טעים שיש...